2009

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-20 - abad ka-21 - abad ka-22
Dékade: 1980-an 1990-an 2000-an 2010-an 2020-an 2030-an 2040-an
Taun: 2007 2008 2009 - 2010 - 2011 2012 2013

Taun ka-2009 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png