2007

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-20 - abad ka-21 - abad ka-22
Dékade: 1970-an 1980-an 1990-an 2000-an 2010-an 2020-an 2030-an
Taun: 2004 2005 2006 - 2007 - 2008 2009 2010
Taun 2007 dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 2007
MMVII
Ab urbe condita 2760
Kalénder Arménia 1456
ԹՎ
Bagian ti séri
Arménia
Հայաստան
Bandéra Arménia Lambang Arménia

Budaya
Kasenian · Perpileman
Musik · Média
Olahraga · Vartavar

Sajarah

Pulitik
Hubungan luar nagri Arménia

Démografi

Babagian administratif
Aragatsotn · Ararat · Armavir
Gegharkunik · Kotayk · Lori · Shirak
Syunik · Tavush · Vayots Dzor
Yérévan (kota kalawan status husus)

Portal Arménia

Kotak ieu: temposawalaédit
Kalénder Cina 4643/4703-11-13
(丙戌年十一月十三日)
— nepi ka —
4644/4704-11-22
(丁亥年十一月廿二日)
Kalénder Étiopia 1999 – 2000
Kalénder Yahudi 5767 – 5768
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 2062 – 2063
- Shaka Samvat 1929 – 1930
- Kali Yuga 5108 – 5109
Kalénder Iran 1385 – 1386
Kalénder Islam 1428 – 1429
Kalénder Jepang Heisei 19

(平成19年)

- Taun penjajahan Kōki 2667
(皇紀2667年)
- Jaman Jōmon 12007
Kalénder panonpoé Thai 2550
t·s·é

2007 (MMVII) nyaeta taun biasa nu dimimitian ku poé Senén dina kalénder Gregori. Taun ieu mangrupakeun taun ka-2007 Maséhi, taun ka-7 dina abad ka-21, sarta taun ka-7 dina milénium ka-3. Taun ieu ogé mangrupakeun taun nu keur kaalaman ku urang kiwari. Taun ieu diancer-ancer:

Kalolobaan waktu dina taun 2007 babarengan jeung Taun Babi dina kalénder Cina (tanggal nepi ka 17 Pébruari aya dina Taun Anjing). Taun Babi satuluyna bakal dimimitian taun 2019. 2007 ogé jadi taun Pisces dina Astrologi Kulon. Taun satuluyna keur Pisces nyaéta 2019.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Januari[édit | sunting sumber]

Januari
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.

February[édit | sunting sumber]

March[édit | sunting sumber]

Scheduled events[édit | sunting sumber]

Current event marker.png Artikel ieu atawa bagiannana ngandung informasi ngeunaan kajadian nu bakal atawa direncanakeun kasorang.
Bisa ngandung informasi samentara sarta eusina bisa robah sacara dramatis lamun geus deukeut jeung mangsana sarta lamun informasina geus sadia.

April[édit | sunting sumber]

May[édit | sunting sumber]

June[édit | sunting sumber]

July[édit | sunting sumber]

August[édit | sunting sumber]

September[édit | sunting sumber]

October[édit | sunting sumber]

November[édit | sunting sumber]

December[édit | sunting sumber]

Unknown dates[édit | sunting sumber]

Births[édit | sunting sumber]

Deaths[édit | sunting sumber]

Red right arrow.svg
 Artikel utama: Deaths in 2007.

January[édit | sunting sumber]

February[édit | sunting sumber]

March[édit | sunting sumber]

Holidays[édit | sunting sumber]

 Kotak ieu: temposawalaédit 
 
Kajadian dumasar bulan

Rujukan[édit | sunting sumber]