1988

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1950-an 1960-an 1970-an 1980-an 1990-an 2000-an 2010-an
Taun: 1985 1986 1987 - 1988 - 1989 1990 1991

Taun ka-1988 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png