1960-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: Abad ka-19 - Abad ka-20 - Abad ka-21
Dasawarsa: 1940-an 1950-an - 1960-an - 1970-an 1980-an
Taun: 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969

Dasawarsa 1960-an diwangun ti warsih-warsih saprak 1960 nepi ka 1969

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]