1950-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: Abad ka-19 - Abad ka-20 - Abad ka-21
Dasawarsa: 1930-an 1940-an - 1950-an - 1960-an 1970-an
Taun: 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959

Dasawarsa 1950-an diwangun ti warsih-warsih saprak 1950 nepi ka 1959

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]