1956

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1920-an 1930-an 1940-an 1950-an 1960-an 1970-an 1980-an
Taun: 1953 1954 1955 - 1956 - 1957 1958 1959

Taun ka-1956 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png