Abad

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Abad nyaéta sesebutan keur jangka waktu saratus taun. Saabad sarua jeung sapuluh dékade.

Abad ieu, abad ka-21, dimimitian ti taun 2001 nepi ka taun 2100.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png