2001

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-20 - abad ka-21 - abad ka-22
Dékade: 1970-an 1980-an 1990-an 2000-an 2010-an 2020-an 2030-an
Taun: 1998 1999 2000 - 2001 - 2002 2003 2004
Taun 2001 dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 2001
MMI
Ab urbe condita 2754
Kalénder Arménia 1450
ԹՎ
Bagian ti séri
Arménia
Հայաստան
Bandéra Arménia Lambang Arménia

Budaya
Kasenian · Perpileman
Musik · Média
Olahraga · Vartavar

Sajarah

Pulitik
Hubungan luar nagri Arménia

Démografi

Babagian administratif
Aragatsotn · Ararat · Armavir
Gegharkunik · Kotayk · Lori · Shirak
Syunik · Tavush · Vayots Dzor
Yérévan (kota kalawan status husus)

Portal Arménia

Kotak ieu: temposawalaédit
Kalénder Cina 4637/4697-12-7
(庚辰年十二月初七日)
— nepi ka —
4638/4698-Kesalahan ekspresi: Karakter tanda baca "[" tak dikenali-Citakan:Chinese calendar/day/78/17
(辛巳年月日)
Kalénder Étiopia 1993 – 1994
Kalénder Yahudi 5761 – 5762
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 2056 – 2057
- Shaka Samvat 1923 – 1924
- Kali Yuga 5102 – 5103
Kalénder Iran 1379 – 1380
Kalénder Islam 1422 – 1423
Kalénder Jepang Heisei 13

(平成13年)

- Taun penjajahan Kōki 2661
(皇紀2661年)
- Jaman Jōmon 12001
Kalénder panonpoé Thai 2544
t·s·é

Taun 2001 mimiti millenium anyar. Dimimitian ku Poé Senén.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Dibabarkeun[édit | sunting sumber]

Pupus[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png