2003

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-20 - abad ka-21 - abad ka-22
Dékade: 1970-an 1980-an 1990-an 2000-an 2010-an 2020-an 2030-an
Taun: 2000 2001 2002 - 2003 - 2004 2005 2006
Taun 2003 dumasar jejer:
Warta dumasar bulan
Jan - Péb - Mar - Apr - Méi - Jun
Jul - Agu - Sep - Okt - Nop - Dés
Seni
Arsitéktur - Seni - Literatur - Musik (Country, UK) - Film - Televisi - Home video
Pulitik
Pmilu - Pamingpin internasional - Pulitik - Pamingpn nagara
Élmu jeung téhnologi
Arkéologi - Penerbangan - Birding/Ornithology - Meteorology - Rail transport - Science - Spaceflight
Olah raga
Sport - Australian Football League - Baseball - Football (soccer) - Ice Hockey - Motor Racing - Tennis
Dumasar tempat
Africa - Argentina - Australia - Canada - Denmark - India - Iraq - Ireland - Japan - Luxembourg - Malaysia - Mexico - New Zealand - Philippines - Singapore - South Africa - Switzerland - United Kingdom -Wales - Zimbabwe
Jejer lianna
Deaths - Awards - Gay rights - Games - Law - Religious leaders - Video gaming
Kategori babar jeung pupus
Births - Deaths
Kategori ngadeg jeung turun
Establishments - Disestablishments
Kategori pagawéan
Works
Taun 2003 dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 2003
MMIII
Ab urbe condita 2756
Kalénder Arménia 1452
ԹՎ
Bagian ti séri
Arménia
Հայաստան
Bandéra Arménia Lambang Arménia

Budaya
Kasenian · Perpileman
Musik · Média
Olahraga · Vartavar

Sajarah

Pulitik
Hubungan luar nagri Arménia

Démografi

Babagian administratif
Aragatsotn · Ararat · Armavir
Gegharkunik · Kotayk · Lori · Shirak
Syunik · Tavush · Vayots Dzor
Yérévan (kota kalawan status husus)

Portal Arménia

Kotak ieu: temposawalaédit
Kalénder Cina 4639/4699-Kesalahan ekspresi: Karakter tanda baca "[" tak dikenali-Citakan:Chinese calendar/day/78/18
(壬午年月日)
— nepi ka —
4640/4700-12-9
(癸未年十二月初九日)
Kalénder Étiopia 1995 – 1996
Kalénder Yahudi 5763 – 5764
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 2058 – 2059
- Shaka Samvat 1925 – 1926
- Kali Yuga 5104 – 5105
Kalénder Iran 1381 – 1382
Kalénder Islam 1424 – 1425
Kalénder Jepang Heisei 15

(平成15年)

- Taun penjajahan Kōki 2663
(皇紀2663年)
- Jaman Jōmon 12003
Kalénder panonpoé Thai 2546
t·s·é

2003 (MMIII) ngarupakeun taun biasa nu dimimitian poé Rebo dina kalénder Gregori.

Januari - 28 Propinsi di Indonesia Donald Knuth elected as a Fellow of the Royal Society.

Hadiah Nobel[édit | sunting sumber]

Hadiah Nobel widang kimia: Peter Agre, Roderick MacKinnon, pikeun papanggihanana ngeunaan kanal na mémbran sél

Élmu ékonomi: Robert Engle jeung Clive Granger, for work on analysing economic time series. - Statistika ékonomi


Nuvola apps clock.png