Citakan:TaunDinaKalenderSejen

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Taun 2018 dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 2018
MMXVIII
Ab urbe condita 2771
Kalénder Arménia 1467
ԹՎ
Bagian ti séri
Arménia
Հայաստան
Bandéra Arménia Lambang Arménia

Budaya
Kasenian · Perpileman
Musik · Média
Olahraga · Vartavar

Sajarah

Pulitik
Hubungan luar nagri Arménia

Démografi

Babagian administratif
Aragatsotn · Ararat · Armavir
Gegharkunik · Kotayk · Lori · Shirak
Syunik · Tavush · Vayots Dzor
Yérévan (kota kalawan status husus)

Portal Arménia

Kotak ieu: temposawalaédit
Kalénder Cina 4654/4714-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/33
(丁酉年月日)
— nepi ka —
4655/4715-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/34
(戊戌年月日)
Kalénder Étiopia 2010 – 2011
Kalénder Yahudi 5778 – 5779
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 2073 – 2074
- Shaka Samvat 1940 – 1941
- Kali Yuga 5119 – 5120
Kalénder Iran 1396 – 1397
Kalénder Islam 1440 – 1441
Kalénder Jepang Heisei 30

(平成30年)

- Taun penjajahan Kōki 2678
(皇紀2678年)
- Jaman Jōmon 12018
Kalénder panonpoé Thai 2561
t·s·é