Citakan:TaunDinaKalenderSejen

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Taun 2017 dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 2017
MMXVII
Ab urbe condita 2770
Kalénder Arménia 1466
ԹՎ
Bagian ti séri
Arménia
Հայաստան
Bandéra Arménia Lambang Arménia

Budaya
Kasenian · Perpileman
Musik · Média
Olahraga · Vartavar

Sajarah

Pulitik
Hubungan luar nagri Arménia

Démografi

Babagian administratif
Aragatsotn · Ararat · Armavir
Gegharkunik · Kotayk · Lori · Shirak
Syunik · Tavush · Vayots Dzor
Yérévan (kota kalawan status husus)

Portal Arménia

Kotak ieu: temposawalaédit
Kalénder Cina 4653/4713-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/32
(丙申年月日)
— nepi ka —
4654/4714-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/33
(丁酉年月日)
Kalénder Étiopia 2009 – 2010
Kalénder Yahudi 5777 – 5778
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 2072 – 2073
- Shaka Samvat 1939 – 1940
- Kali Yuga 5118 – 5119
Kalénder Iran 1395 – 1396
Kalénder Islam 1439 – 1440
Kalénder Jepang Heisei 29

(平成29年)

- Taun penjajahan Kōki 2677
(皇紀2677年)
- Jaman Jōmon 12017
Kalénder panonpoé Thai 2560
t·s·é