Citakan:TaunDinaKalenderSejen

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Taun 2018 dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 2018
MMXVIII
Ab urbe condita 2771
Kalénder Arménia 1467
ԹՎ
Bagian ti séri
Arménia
Հայաստան
Bandéra Arménia Lambang Arménia

Budaya
Kasenian · Perpileman
Musik · Média
Olahraga · Vartavar

Sajarah

Pulitik
Hubungan luar nagri Arménia

Démografi

Babagian administratif
Aragatsotn · Ararat · Armavir
Gegharkunik · Kotayk · Lori · Shirak
Syunik · Tavush · Vayots Dzor
Yérévan (kota kalawan status husus)

Portal Arménia

Kotak ieu: temposawalaédit
Kalénder Cina 4654/4714-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/33
(丁酉年月日)
— nepi ka —
4655/4715-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/34
(戊戌年月日)
Kalénder Étiopia 2010 – 2011
Kalénder Yahudi 5778 – 5779
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 2073 – 2074
- Shaka Samvat 1940 – 1941
- Kali Yuga 5119 – 5120
Kalénder Iran 1396 – 1397
Kalénder Islam 1440 – 1441
Kalénder Jepang Heisei 30

(平成30年)

- Taun penjajahan Kōki 2678
(皇紀2678年)
- Jaman Jōmon 12018
Kalénder panonpoé Thai 2561
t·s·é