Citakan:TaunDinaKalenderSejen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taun 2022 dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 2022
MMXXII
Ab urbe condita 2775
Kalénder Arménia 1471
ԹՎ
Bagian ti séri
Arménia
Հայաստան
Bandéra Arménia Lambang Arménia

Budaya
Kasenian · Perpileman
Musik · Média
Olahraga · Vartavar

Sajarah

Pulitik
Hubungan luar nagri Arménia

Démografi

Babagian administratif
Aragatsotn · Ararat · Armavir
Gegharkunik · Kotayk · Lori · Shirak
Syunik · Tavush · Vayots Dzor
Yérévan (kota kalawan status husus)

Portal Arménia

Kotak ieu: temposawalaédit
Kalénder Cina 4658/4718-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/37
(辛丑年月日)
— nepi ka —
4659/4719-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/38
(壬寅年月日)
Kalénder Étiopia 2014 – 2015
Kalénder Yahudi 5782 – 5783
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 2077 – 2078
- Shaka Samvat 1944 – 1945
- Kali Yuga 5123 – 5124
Kalénder Iran 1400 – 1401
Kalénder Islam 1444 – 1445
Kalénder Jepang Heisei 34

(平成34年)

- Taun penjajahan Kōki 2682
(皇紀2682年)
- Jaman Jōmon 12022
Kalénder panonpoé Thai 2565
t·s·é