Citakan:TaunDinaKalenderSejen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taun 2021 dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 2021
MMXXI
Ab urbe condita 2774
Kalénder Arménia 1470
ԹՎ
Bagian ti séri
Arménia
Հայաստան
Bandéra Arménia Lambang Arménia

Budaya
Kasenian · Perpileman
Musik · Média
Olahraga · Vartavar

Sajarah

Pulitik
Hubungan luar nagri Arménia

Démografi

Babagian administratif
Aragatsotn · Ararat · Armavir
Gegharkunik · Kotayk · Lori · Shirak
Syunik · Tavush · Vayots Dzor
Yérévan (kota kalawan status husus)

Portal Arménia

Kotak ieu: temposawalaédit
Kalénder Cina 4657/4717-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/36
(庚子年月日)
— nepi ka —
4658/4718-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/37
(辛丑年月日)
Kalénder Étiopia 2013 – 2014
Kalénder Yahudi 5781 – 5782
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 2076 – 2077
- Shaka Samvat 1943 – 1944
- Kali Yuga 5122 – 5123
Kalénder Iran 1399 – 1400
Kalénder Islam 1443 – 1444
Kalénder Jepang Heisei 33

(平成33年)

- Taun penjajahan Kōki 2681
(皇紀2681年)
- Jaman Jōmon 12021
Kalénder panonpoé Thai 2564
t·s·é