Citakan:TaunDinaKalenderSejen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taun 2020 dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 2020
MMXX
Ab urbe condita 2773
Kalénder Arménia 1469
ԹՎ
Bagian ti séri
Arménia
Հայաստան
Bandéra Arménia Lambang Arménia

Budaya
Kasenian · Perpileman
Musik · Média
Olahraga · Vartavar

Sajarah

Pulitik
Hubungan luar nagri Arménia

Démografi

Babagian administratif
Aragatsotn · Ararat · Armavir
Gegharkunik · Kotayk · Lori · Shirak
Syunik · Tavush · Vayots Dzor
Yérévan (kota kalawan status husus)

Portal Arménia

Kotak ieu: temposawalaédit
Kalénder Cina 4656/4716-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/35
(己亥年月日)
— nepi ka —
4657/4717-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/36
(庚子年月日)
Kalénder Étiopia 2012 – 2013
Kalénder Yahudi 5780 – 5781
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 2075 – 2076
- Shaka Samvat 1942 – 1943
- Kali Yuga 5121 – 5122
Kalénder Iran 1398 – 1399
Kalénder Islam 1442 – 1443
Kalénder Jepang Heisei 32

(平成32年)

- Taun penjajahan Kōki 2680
(皇紀2680年)
- Jaman Jōmon 12020
Kalénder panonpoé Thai 2563
t·s·é