Citakan:TaunDinaKalenderSejen

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Taun 2016 dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 2016
MMXVI
Ab urbe condita 2769
Kalénder Arménia 1465
ԹՎ
Bagian ti séri
Arménia
Հայաստան
Bandéra Arménia Lambang Arménia

Budaya
Kasenian · Perpileman
Musik · Média
Olahraga · Vartavar

Sajarah

Pulitik
Hubungan luar nagri Arménia

Démografi

Babagian administratif
Aragatsotn · Ararat · Armavir
Gegharkunik · Kotayk · Lori · Shirak
Syunik · Tavush · Vayots Dzor
Yérévan (kota kalawan status husus)

Portal Arménia

Kotak ieu: temposawalaédit
Kalénder Cina 4652/4712-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/31
(乙未年月日)
— nepi ka —
4653/4713-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/32
(丙申年月日)
Kalénder Étiopia 2008 – 2009
Kalénder Yahudi 5776 – 5777
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 2071 – 2072
- Shaka Samvat 1938 – 1939
- Kali Yuga 5117 – 5118
Kalénder Iran 1394 – 1395
Kalénder Islam 1438 – 1439
Kalénder Jepang Heisei 28

(平成28年)

- Taun penjajahan Kōki 2676
(皇紀2676年)
- Jaman Jōmon 12016
Kalénder panonpoé Thai 2559
t·s·é