Citakan:TaunDinaKalenderSejen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taun 2019 dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 2019
MMXIX
Ab urbe condita 2772
Kalénder Arménia 1468
ԹՎ
Bagian ti séri
Arménia
Հայաստան
Bandéra Arménia Lambang Arménia

Budaya
Kasenian · Perpileman
Musik · Média
Olahraga · Vartavar

Sajarah

Pulitik
Hubungan luar nagri Arménia

Démografi

Babagian administratif
Aragatsotn · Ararat · Armavir
Gegharkunik · Kotayk · Lori · Shirak
Syunik · Tavush · Vayots Dzor
Yérévan (kota kalawan status husus)

Portal Arménia

Kotak ieu: temposawalaédit
Kalénder Cina 4655/4715-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/34
(戊戌年月日)
— nepi ka —
4656/4716-Salah éksprési: Tanda baca "[" teu dipikawanoh.-Citakan:Chinese calendar/day/78/35
(己亥年月日)
Kalénder Étiopia 2011 – 2012
Kalénder Yahudi 5779 – 5780
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 2074 – 2075
- Shaka Samvat 1941 – 1942
- Kali Yuga 5120 – 5121
Kalénder Iran 1397 – 1398
Kalénder Islam 1441 – 1442
Kalénder Jepang Heisei 31

(平成31年)

- Taun penjajahan Kōki 2679
(皇紀2679年)
- Jaman Jōmon 12019
Kalénder panonpoé Thai 2562
t·s·é