Wikipedia:Sawala

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Tarabas:

Wilujeng sumping di kaca Sawala. Tujuan dijieunna kaca ieu nyaéta pikeun nyawalakeun hal-hal téknis, kawijakan sarta pangokolaan Wikipedia anu dipilah-pilah kana lima bagian.

Wayahna kaca ieu mah lain ajang sawalaeun. Mangga tengetan tabél dihandap pikeun muka sawala luyu jeung bahaseunna atawa mun katalimeng mah bisa nulisna di bagian Nu lian.

If you want to contact Sundanese Wikipedia, please leave your message here.

Arsip[édit sumber]

Sawalaan heubeul mah dipindahkeun ka subkaca tina pilahanna (disebut ngaran pilahan/Arsip n). Sawala nu teu cocog jeung pamilahanna bisa ogé dipindahkeun ka pamilahan anu cocog.

Tempo ogé[édit sumber]

Wikipedia to the Moon[édit sumber]

Hello! Sorry that this is in English only, but we are using village pump messaging in order to reach as many language communities as possible. Wrong page? Please fix it here.

This is an invitation to all Wikipedians: Wikimedia Deutschland has been given data space to include Wikipedia content in an upcoming mission to the Moon. (No joke!) We have launched a community discussion about how to do that, because we feel that this is for the global community of editors. Please, join the discussion on Meta-Wiki (and translate this invitation to your language community)! Best, Moon team at Wikimedia Deutschland 21 April 2016 15.35 (UTC)