Wikipedia:Sawala

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Tarabas:

Wilujeng sumping di kaca Sawala. Tujuan dijieunna kaca ieu nyaéta pikeun nyawalakeun hal-hal téknis, kawijakan sarta pangokolaan Wikipedia anu dipilah-pilah kana lima bagian.

Wayahna kaca ieu mah lain ajang sawalaeun. Mangga tengetan tabél dihandap pikeun muka sawala luyu jeung bahaseunna atawa mun katalimeng mah bisa nulisna di bagian Nu lian.

If you want to contact Sundanese Wikipedia, please leave your message here.

Arsip[édit | édit sumber]

Sawalaan heubeul mah dipindahkeun ka subkaca tina pilahanna (disebut ngaran pilahan/Arsip n). Sawala nu teu cocog jeung pamilahanna bisa ogé dipindahkeun ka pamilahan anu cocog.

Tempo ogé[édit | édit sumber]