Wikipedia:Sawala

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Tarabas:

Wilujeng sumping di kaca Sawala. Tujuan dijieunna kaca ieu nyaéta pikeun nyawalakeun hal-hal téknis, kawijakan sarta pangokolaan Wikipedia anu dipilah-pilah kana lima bagian.

Wayahna kaca ieu mah lain ajang sawalaeun. Mangga tengetan tabél dihandap pikeun muka sawala luyu jeung bahaseunna atawa mun katalimeng mah bisa nulisna di bagian Nu lian.

If you want to contact Sundanese Wikipedia, please leave your message here.

Arsip[édit sumber]

Sawalaan heubeul mah dipindahkeun ka subkaca tina pilahanna (disebut ngaran pilahan/Arsip n). Sawala nu teu cocog jeung pamilahanna bisa ogé dipindahkeun ka pamilahan anu cocog.

Tempo ogé[édit sumber]

Wikipedia to the Moon: voting has begun[édit sumber]

Hello, after six weeks of community discussion about Wikipedia to the Moon, there are now 10 different proposals for content for the mission. Starting today, you can vote for them on Meta-Wiki, and decide what we will work on: a Wikipedia canon, different lists, the Moon in 300 languages, an astronomy editathon, featured articles, articles about technology, endangered things, or DNA-related topics. You can even vote against community involvement. Voting is open until 24 June. Sorry that this message is again in English only, but we are using village pumps to reach as many communities as possible, so that everyone knows they can vote. Best, Moon team at Wikimedia Deutschland 10 Juni 2016 15.31 (UTC)