Anyar robah

Luncat ka: pituduh, sungsi

Lacak parobahan ka wiki panganyarna na kaca ieu.

Pilihan parobahan anyar
Legenda:
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar $1 - kaca anyar
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
D
Wikidata edit
(±123)
Perubahan ukuran halaman dalam bita
Témbongkeun 50 | 100 | 250 | 500 parobahan ahir dina 1 | 3 | 7 | 14 | 30 poé ahir
Sembunyikan éditan minor | Tampilkan bot | Sembunyikan kontributor anonim | Sembunyikan kontributor nu asup log | Sembunyikan éditan kuring | Show Wikidata
Témbongkeun nu anyar robah nepi ka 20 April 2014 11.27
   

20 April 2014

19 April 2014

18 April 2014

  • (béda | juj) . . A Obrolan:Mekarmanik, Cimenyan, Bandung‎; 12.26 . . (+665). .114.79.3.182 (Obrolan)(Nyieun kaca anyar punten ka s dayana anu aya d lebet kantor ds .upami tiasa punten pisan upami janten kpl desa muntiasamah teu kengngen kapangaruhan ku anu sejen. atanapi anu d pikasieun .punten...)

17 April 2014

16 April 2014

15 April 2014

14 April 2014

13 April 2014