Anyar robah

Luncat ka: pituduh, sungsi

Lacak parobahan ka wiki panganyarna na kaca ieu.

Pilihan parobahan anyar
Legenda:
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar $1 - kaca anyar
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
D
Wikidata edit
(±123)
Perubahan ukuran halaman dalam bita
Témbongkeun 50 | 100 | 250 | 500 parobahan ahir dina 1 | 3 | 7 | 14 | 30 poé ahir
Sembunyikan éditan minor | Tampilkan bot | Sembunyikan kontributor anonim | Sembunyikan kontributor nu asup log | Sembunyikan éditan kuring | Show Wikidata
Témbongkeun nu anyar robah nepi ka 24 April 2014 20.00
   

24 April 2014

23 April 2014

22 April 2014

  • (béda | juj) . . A Paraprase‎; 11.18 . . (+683). .103.14.18.156 (Obrolan)(Nyieun kaca anyar KASATIAAN ANJEUN Dua puluh taun urang ngawangun juntrung nangtung, panceg teu gedag sagara rumah tangga nu ku urang di sorang teu loba leuwang najan harungan sok rajeun datang...)

21 April 2014

20 April 2014

19 April 2014

18 April 2014

  • (béda | juj) . . A Obrolan:Mekarmanik, Cimenyan, Bandung‎; 12.26 . . (+665). .114.79.3.182 (Obrolan)(Nyieun kaca anyar punten ka s dayana anu aya d lebet kantor ds .upami tiasa punten pisan upami janten kpl desa muntiasamah teu kengngen kapangaruhan ku anu sejen. atanapi anu d pikasieun .punten...)

17 April 2014