Anyar robah

Luncat ka: pituduh, sungsi

Lacak parobahan ka wiki panganyarna na kaca ieu.

Pilihan parobahan anyar
Pedaran:
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
D
Éditan Wikidata
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit
Témbongkeun 50 | 100 | 250 | 500 parobahan ahir dina 1 | 3 | 7 | 14 | 30 poé ahir
Sumputkeun éditan minor | Témbongkeun bot | Sumputkeun kontributor anonim | Sumputkeun pamaké kadaptar | Sumputkeun éditan kuring | Tampilkan kategorisasi halaman | Témbongkeun Wikidata

Témbongkeun nu anyar robah nepi ka 26 Agustus 2016 01.27
   

25 Agustus 2016

24 Agustus 2016

23 Agustus 2016

22 Agustus 2016

21 Agustus 2016

  • (béda | juj) . . A Affandi Koesoema‎; 15.10 . . (+18.323). .Dinototosugiarto (Obrolan | kontribusi)(Nyieun kaca anyar {{Infobox person |name = Affandi Koesoema |image = Affandi nyekel padudan.png |imagesize = 280px |caption = |birthdate = 1907 |birthplace = {{flagicon|Belanda}} [[Cirebon]...)
  • (béda | juj) . . A Haurpugur, Rancaekek, Bandung‎; 06.40 . . (+458). .180.214.233.8 (Obrolan)(Nyieun kaca anyar Haurpugur teh mangrupikeun daerah pertanian dimana masyarakatna anu kapungkur mah ampir sadayana patani, ku kamajengan jaman nu tadina patanina garaduh serang, ayeuna mah kantu...) (Tag: Édit visual)

20 Agustus 2016

19 Agustus 2016