Lompat ke isi

Citakan:Poé ieu dina sajarah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

838 - Pasukan Bani Abbasiyah ngéléhkeun Kakaisaran Bizantium

[édit sumber]

Poé ieu dina sajarah

1456 - Pasukan John Hunyadi ngéléhkeun Kekaisaran Utsmani.
1933 - Panerbangan solo nguliling dunya munggaranna dilakonan ku Wiley Post.
1963 - Sarawak merdéka ti Inggris, tuluy digabungkeun ka Féderasi Maléysia.
2001 - Kajadian bom di Garéja Santa Anna jeung Garéja HKBP di Kalimalang.