Portal:Keur lumangsung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dipindahkeun ti Wikipedia:Keur lumangsung)
Luncat ka: pituduh, sungsi

Wilujeng sumping di kaca warta nu keur lumangsung

Kumargi SDM Wikipédia Sunda kirang kénéh, ieu kaca teu acan tiasa kagarap sacara aktif.
Mangga uningaan:
Current event marker.svg Wikipedia:Peristiwa terkini (Wikipédia basa Indonésia)
Gnome-globe.svg Wikipedia:Current events (Wikipédia basa Inggris).
Jejer utama
[[Gambar:|100px|right|]]
Tingali ogé Wikinews.
Wikimedia Commons miboga média nu patali jeung nu keur lumangsung.

Désémber 2016[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Désémber 2016

Séptémber 2016[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Séptémber 2016

Agustus 2016[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Agustus 2016

Juli 2016[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Juli 2016

Juni 2016[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Juni 2016

Méi 2016[édit sumber]

Airbus A320 (SU-GCC)

Keur lumangsung: Piala Thomas jeung Uber 2016‎
Nu kiwari pupus: Deddy Dores Robby Djohan Siti Rahmani Rauf

April 2016[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/April 2016

Maret 2016[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Maret 2016

Pébruari 2016[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Pébruari 2016

Januari 2016[édit sumber]

Portal:Keur lumangsung/Januari 2016


 
Nu geus kaliwat per bulanna
 
Kumpulan warta jeung sumber