Portal:Keur lumangsung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Warta nu Keur Lumangsung

Gnome globe current event 1.svg
Wilujeng sumping di kaca warta nu keur lumangsung.

Kumargi SDM Wikipédia Sunda kirang kénéh, ieu kaca teu acan tiasa kagarap sacara aktif.
Mangga uningaan:
Current event marker.svg Wikipedia:Peristiwa terkini (Wikipédia basa Indonésia)
Gnome-globe.svg Wikipedia:Current events (Wikipédia basa Inggris).

sunting   

Jejer Utama

  • 01 Januari - Hujan nu teu reureuh-reureuh ti maleman taun anyar kénéh ngabalukarkeun caahna Leuwi Angké sarta banjir di sawatara wewengkon di Jabodetabek.
  • 03 Januari - Pasawat drone Amérika Sarikat nyerang hiji konpoy militer di Iran, nelasan pamingpin Pasukan Quds, Mayjén Qasem Soleimani sarta sababaraha
    urang pajabat militer Iran jeung Irak, Serangan ieu minangka wawales kana serangan ka Kadutaan AS di Irak ku pasukan milisi dukungan Iran.
  • 06 Januari - Ria Irawan mulih ka jati mulang ka asal alatan panyakit kankér nu geus karandapan ti sababaraha taun ka tukang.
  • 08 Januari - Pasawat Ukraina, Boeing 737, murag di Téhéran, teu lila sabada ngapung. Sakabéh 176 jalma jeroeun kapal palastra.


sunting   

kajadian dina Januari 2020


Keur lumangsung
Januari 2020
Senén, 15:32 UTC
Senén, 22:32 WIB
Senén, 23:32 WITA
Salasa, 00:32 WIT


sunting   

Kalender


sunting   

Arsip

2019: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·
2018: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·
2017: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·
2016: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·
2015: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·
2014: Jan · Péb · Mar · Apr · Méi · Jun · Jul · Agu · Sép · Okt · Nop · Dés ·



Tingali ogé Wikinews.
Wikimedia Commons miboga média nu patali jeung nu keur lumangsung.
 
Kumpulan warta jeung sumber