Salasa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Salasa (Basa Indonésia Selasa) nyaéta poé katilu dina saminggu. Salasa ti basa Arab nu hartina tilu.

Ngaran séjén keur Salasa nyaéta Anggara, ti basa Sangsakerta nu hartina planét Mars.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Emoji u1f4c5.svg