Obrolan pamaké:34.229.131.116

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia can bogaeun kaca Obrolan pamaké kalawan judul "34.229.131.116"

Jieun kaca "Obrolan pamaké:34.229.131.116"

Mangkahadé! Wikipedia téh lain layanan iklan. Artikel promosi ngeunaan diri anjeun, babaturan anjeun, usaha anjeun; atawa artikel nu dijieun minangka bagian tina kampanyeu dagang atawa promosi, bisa dihupus luyu jeung kawijakan ngahapus. Pikeun ngalenyepanana, mangga baca spam.