Kalénder

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Kalénder nyaéta sistim nu méré ngaran dina période waktu (siga poé, hiji contona). Ngaran ieu disebut tanggal kalénder. Tanggal ieu bisa dumasar kana robahna posisi saperti Panonpoé jeung Bulan. Kalénder Jepang

Kalénder 2017

Citakan:JanuaryCalendar2017Source Citakan:FebruaryCalendar2017Source Citakan:MarchCalendar2017Source
Citakan:AprilCalendar2017Source Citakan:MayCalendar2017Source Citakan:JuneCalendar2017Source
Citakan:JulyCalendar2017Source Citakan:AugustCalendar2017Source Citakan:SeptemberCalendar2017Source
Citakan:OctoberCalendar2017Source Citakan:NovemberCalendar2017Source Citakan:DecemberCalendar2017Source


Nuvola apps clock.png