Kalénder

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kalénder nyaéta sistim nu méré ngaran dina période waktu (siga poé, hiji contona). Ngaran ieu disebut tanggal kalénder. Tanggal ieu bisa dumasar kana robahna posisi saperti Panonpoé jeung Bulan. Kalénder Jepang

Kalénder 2020

Citakan:JanuaryCalendar2020Source Citakan:FebruaryCalendar2020Source Citakan:MarchCalendar2020Source
Citakan:AprilCalendar2020Source Citakan:MayCalendar2020Source Citakan:JuneCalendar2020Source
Citakan:JulyCalendar2020Source Citakan:AugustCalendar2020Source Citakan:SeptemberCalendar2020Source
Citakan:OctoberCalendar2020Source Citakan:NovemberCalendar2020Source Citakan:DecemberCalendar2020Source


Nuvola apps clock.png