Kalénder

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kalénder nyaéta sistim nu méré ngaran dina période waktu (siga poé, hiji contona). Ngaran ieu disebut tanggal kalénder. Tanggal ieu bisa dumasar kana robahna posisi saperti Panonpoé jeung Bulan. Kalénder Jepang

Kalénder 2021

Citakan:JanuaryCalendar2021Source Citakan:FebruaryCalendar2021Source Citakan:MarchCalendar2021Source
Citakan:AprilCalendar2021Source Citakan:MayCalendar2021Source Pondok Pesantren Petani Nusantara "Sang Cipta Rasa

Didirikan Hari Jum'at Wage

      • 9

Rojabiyah & Haul Masal I Napak Tilas Leluhur Guyub Rukun Sikepis Trah Manunggal Miftahul Ikhsan Jawa Barat - Indonesia.

Candra Sengkala : (Lumaku Pandhita Mangsa, Nyekel Kiblat Bening Ati) (Laku Aji Guna, Urip Lumaku Suwung Nyawang)

Citakan:JulyCalendar2021Source Citakan:AugustCalendar2021Source Citakan:SeptemberCalendar2021Source
Citakan:OctoberCalendar2021Source Citakan:NovemberCalendar2021Source Citakan:DecemberCalendar2021Source


Nuvola apps clock.png