Kalénder

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kalénder nyaeta sistim nu méré ngaran dina période waktu (siga poé, hiji contona). Ngaran ieu disebut tanggal kalénder. Tanggal ieu bisa dumasar kana robahna posisi saperti Panonpoé jeung Bulan. Kalénder Jepang

Kalénder 2016

Citakan:JanuaryCalendar2016Source Citakan:FebruaryCalendar2016Source Citakan:MarchCalendar2016Source
Citakan:AprilCalendar2016Source Citakan:MayCalendar2016Source Citakan:JuneCalendar2016Source
Citakan:JulyCalendar2016Source Citakan:AugustCalendar2016Source Citakan:SeptemberCalendar2016Source
Citakan:OctoberCalendar2016Source Citakan:NovemberCalendar2016Source Citakan:DecemberCalendar2016Source


Nuvola apps clock.png