Wikipedia:Taratas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Taratas)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Artikel taratas, pondok, atawa sirung nyaéta usaha panglalanyah munggaran, dina hal ieu nujul ka sebutan pikeun artikel, utamana di Wikipédia ieu, nu eusina can lengkep, masih mangrupa situng anu perlu dimekarkeun & disampurnakeun.

Tempo ogé[édit sumber]