Wikipedia:Taratas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Artikel taratas, pondok, atawa sirung nyaéta usaha panglalanyah munggaran, dina hal ieu nujul ka sebutan pikeun artikel, utamana di Wikipédia ieu, nu eusina can lengkep, masih mangrupa situng anu perlu dimekarkeun & disampurnakeun.

Tempo ogé[édit sumber]