Senén

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Senén (Basa Indonésia Senin) nyaéta poé kadua dina saminggu. Senén atawa Isnain ti basa Arab nu hartina dua.

Ngaran séjén keur Senén nyaéta Soma, ti basa Sangsakerta nu hartina bulan.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png