Jumaah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Jumaah (Basa Indonésia Jumat) nyaéta poé kaopat dina saminggu. Jumaah ti Basa Arab nu hartina ramé.

Ngaran séjén keur Jumaah nyaéta Sukra ti basa Sangsakerta nu hartina planét Vénus.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png