Jumaah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jumaah (Basa Indonésia Jumat) nyaéta poé kaopat dina saminggu. Jumaah ti Basa Arab nu hartina ramé.

Ngaran séjén keur Jumaah nyaéta Sukra ti basa Sangsakerta nu hartina planét Vénus.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png