Portal:Keur lumangsung/April 2019

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • 272 patugas KPPS maot jeung 1.878 urang dirawat di sabudeureun Indonésia lantaran karugrag ku pancén gawé pemilu serentak.
  • Sakirat 16 urang maot dina kajadian lini di Luzon, Filipina.
  • Volodymyr Zelensky meunang pemilu presidén Ukraina.
  • Kira-kira 253 urang maot jeung leuwih ti 500 tatu dina ngabeledugna garéja tilu jeung opat hotél di Sri Lanka.
  • Para panalungtik ngumumkeun kapanggihna ion helium hibrida (Heh+) anu muncul kalawan alami di nebula planeter NGC 7027.
  • WikiNusantara 2019 keur lumangsung di Yogyakarta.