Portal:Keur lumangsung/Oktober 2017

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Jacinda Ardern

Keur lumangsung: Béntrok Nagara Bagéan Rakhine Kalér 2016–17
Nu kiwari pupus: Choirul Huda Cheppy Chandra Mukmin Faisyal