Portal:Keur lumangsung/Juli 2015

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Juli 2015:

NH-Pluto-color-NewHorizons-20150713.png

Keur lumangsung: Krisis hutang pamaréntah Yunani
Nu kiwari pupus: Satoru Iwata Omar Sharif Saud Al Faisal