Rebo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rebo (Basa Indonésia Rabu) nyaéta poé kaopat dina saminggu. Rebo ti basa Arab nu hartina opat.

Ngaran séjén keur Rebo nyaéta Budha, ti basa Sangsakerta nu hartina planét Mérkurius. Kudu dibédakeun harti kecap Budha jeung kecap Buddha.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png