Rebo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Rebo (Basa Indonésia Rabu) nyaéta poé kaopat dina saminggu. Rebo ti basa Arab nu hartina opat.

Ngaran séjén keur Rebo nyaéta Budha, ti basa Sangsakerta nu hartina planét Mérkurius. Kudu dibédakeun harti kecap Budha jeung kecap Buddha.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png