Portal:Keur lumangsung/Nopémber 2017

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kahiyang Ayu

Keur lumangsung: Béntrok Nagara Bagéan Rakhine Kalér 2016–17
Nu kiwari pupus: Kim Joo-hyuk Eugène Parlier Władysław Kowalski Daniel Viglietti