Prabowo Subianto

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prabowo Subianto Djojohadikoesoemo, leuwih dipikawanoh minangka Prabowo Subianto, (lahir 17 oktober 1951) is an Indonesian pangusaha, politisi jeung urut Létnan Umum di Indonesia Gaya Pakarang Nasional. Manéhna nyaéta putra Soemitro Djojohadikoesoemo, Indonésia ékonom, jeung Sugih Sigar. Manéhna ogé urut salaki Titiek. Maranéhanana nikah dina taun 1983 jeung cerai dina taun 1998 nalika Indonésia krisis pulitik.[1]Saterusna nu taun anu sarua manéhna dishonorably discharged ti militer jeung saterusna ngalarang manéhna ti ngasupkeun Amérika Sarikat alatan disangka-na catetan palanggaran hak asasi manusa.[2]


Prabowo, kolot 12 taun (ngadeg katuhu), jeung na duduluran jeung nini, Jero Djojohadikoesoemo jeung Siti Katoemi Wirodihardjo

Catetan[édit | édit sumber]