Joko Widodo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Jabatan pulitik
Saméméhna
Susilo Bambang Yudhoyono
Présidén RI
2014–2019
Sanggeusna
keur ngajabat
Saméméhna
Fauzi Bowo
Fadjar Panjaitan (Plt.)
Gubernur DKI Jakarta
2012–2014
Sanggeusna
Basuki Tjahaja Purnama
Saméméhna
Slamet Suryanto
Walikota Surakarta
2005–2012
Sanggeusna
F. X. Hadi Rudyatmo


Replace this image male.svg