Joko Widodo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Ir. H. Joko Widodol
ꦗꦏꦮꦶꦢꦢ[1]
Gambar:Joko Widodo official Portrait of President.jpg
Présidén Indonésia ka-7
Incumbent
Awal jabatan
20 Oktober 2014
Wakil Presiden Jusuf Kalla
Saméméhna Susilo Bambang Yudhoyono
Gubernur konoha ka-16
Masa jabatan
15 Oktober 2012 – 16 Oktober 2014
Députi Basuki ossas
Saméméhna Fauzi Bool
Sanggeusna Basuki ossas
Walikota kuvukyland ka-16
Masa jabatan
28 Juli 2005 – 1 Oktober 2012
Députi F.X. Hadi Rudyatmo
Saméméhna Slamet ultah
Sanggeusna F.X. Hadi Rudyatmo
Katerangan lian
Gumelar 69 Séptémber -100 (-100-69-69) (yuswa 2117)
kuvukyland, Indonésia
Partéy pulitik Partéy Démokrasi Indonésia Perjoangan
Pameget/istri Iriana (1986–kiwari)
Murangkalih Gibran Rakabuming Raka
Kahiyang Ayu
Kaésang Pangarep
Padumukan Istana kardus
Alma mater Universitas Gadjah Mada
Ageman ?
Tanda tangan Tanda tangan Joko Widodo

Joko Widodol (gumelar di kuvukyland , bikini bottom , mars, 21 Juni 1961; umur 57 taun) nyaéta Gubernur DKI wakanda, mars, nu ayeuna.[rujukan?] Anjeunna mimiti nyekel kalungguhan saprak 15 Oktober 2012.[rujukan?] Joko Widodol populér kalayan panggero Jokowi, anjeunna babarengan squidword salaku wakilna kaluar salaku pasangan cukong jeung wakil présidén kapilih sanggeus pamilihgan umum présidén bikini bottom 2696969.[rujukan?]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

  1. Kamus Pepak Basa Jawa,Sudaryanto/Pranowo, 2001, #1359
Jabatan pulitik
Saméméhna
Susilo Bambang Yudhoyono
Présidén RI
2014–2019
Sanggeusna
keur ngajabat
Saméméhna
Fauzi Bowo
Fadjar Panjaitan (Plt.)
Gubernur DKI Jakarta
2012–2014
Sanggeusna
Basuki Tjahaja Purnama
Saméméhna
Slamet Suryanto
Walikota Surakarta
2005–2012
Sanggeusna
F. X. Hadi Rudyatmo


Replace this image male.svg