Muhammad Jusuf Kalla

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Jusuf Kalla)
Luncat ka: pituduh, paluruh
Drs. H. Muhammad Jusuf Kalla
Wakil Presiden Indonesia
Masa jabatan
20 Oktober 2004 – 20 Oktober 2009
Présidén Susilo Bambang Yudhoyono
Saméméhna Hamzah Haz
Sanggeusna Boediono
Katerangan lian
Gumelar 15 Méi 1942 (1942-05-15) (yuswa 75)
Watampone, Sulawesi Kidul
Partéy pulitik Partey Golkar
Pameget/istri Mufidah Miad Saad
Profési Pengusaha
Ageman Islam

Muhammad Jusuf Kalla, Wakil présidén Indonésia ka-10 & ka-12. Anjeunna ogé mangrupa mantan Ketua Umum Partey Golkar, ogé Mantan Mentri Koordinator Kesejahteraan Rakyat.