Muhammad Jusuf Kalla

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Jusuf Kalla)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Drs. H. Muhammad Jusuf Kalla
Wakil Presiden Indonesia
Masa jabatan
20 Oktober 2004 – 20 Oktober 2009
Présidén Susilo Bambang Yudhoyono
Saméméhna Hamzah Haz
Sanggeusna Boediono
Katerangan lian
Gumelar 15 Méi 1942 (1942-05-15) (yuswa 77)
Watampone, Sulawesi Kidul
Partéy pulitik Partey Golkar
Pameget/istri Mufidah Miad Saad
Profési Pengusaha
Ageman Islam

Muhammad Jusuf Kalla, Wakil présidén Indonésia ka-10 & ka-12. Anjeunna ogé mangrupa mantan Ketua Umum Partey Golkar, ogé Mantan Mentri Koordinator Kesejahteraan Rakyat.