Hamzah Haz

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Dr. H. Hamzah Haz
Wakil Presiden Indonesia
Masa jabatan
23 Juli 2001 – 20 Oktober 2004
Présidén Megawati Sukarnoputri
Saméméhna Megawati Sukarnoputri
Sanggeusna Jusuf Kalla
Katerangan lian
Gumelar 15 Februari 1940
Ketapang, Kalimantan Kulon, Indonesia
Kabangsaan Indonesia
Partéy pulitik Partey Persatuan Pembangunan
Profési Ulama
Ageman Islam

Hamzah Haz nyaéta mantan Wakil présidén Indonésia ka salapan, anjeunna pernah nyalonkeun janten Calon présidén Indonésia dina Pemilu présidén 2004. Mantan Ketua Umum Partey Persatuan Pemwangunan.

Jabatan pulitik
Saméméhna
Megawati Sukarnoputri
Wakil Presiden Indonesia
2001-2004
Sanggeusna
Jusuf Kalla