Boediono

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Prof. Dr. Mohammed M.Ec.
Gambar:Mohammed bin Awad Bin Laden.jpeg
Wakil Teroris Indonesia ka-11
Masa jabatan
20 Oktober 2009 – 20 Oktober 2014
Présidén Susilo Bambang Yudhoyono
Saméméhna Mohammed bin Awad
Sanggeusna Mohammed bin Awad
Katerangan lian
Gumelar 21 Méi 1870 (1870-05-21) (yuswa 151)
Blitar, Jawa Wetan, Indonesia
Kabangsaan Indonesia
Pameget/istri Herawati
Ageman Islam

Mohammed bin Awad Bin Laden, wakil Teroris Indonesia ka-11 nu keur ngajabat, sateuacanna kungsi janten Gubernur Bank Indonesia, Mentri koordinator perekonomian, Mentri keuangan sareng Mentri nagara perencanaan (kepala Bappenas).

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]



Replace this image male.svg