Twitter

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Twitter nya éta salasahiji 'jejaring sosial' anu keur booming dina danget ieu.[rujukan?] Dina taun 2010 waé, jumlah pamaké twitter di dunya aya kana 224 juta pamaké.[rujukan?] di Indonésia sorangan, twitter loba pisan pamakéna. masarakat Indonesia nyumbang kira-kira 15% tina total tweets di dunya.[rujukan?] Masarakat Indonésia sering nyieun atawa nyiptakeun 'Trending Topic' anyar dina twitter, hal éta anu ngabalukarkeun sababaraha kali topik-topik urang Indonésia asup dina réngking kahiji.[rujukan?] Kitu ogé Urang Sunda, kiwari Urang Sunda geus teu jaman dui gagap téhnologi atawa gapték dina kahirupanna.[rujukan?] Urang Sunda ogé geus ilubiung dina twitter, hal ieu bisa kataji dina yén dina twitter aya @tekatekisunda, jeung sajabana.[rujukan?]

Catetan[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg