6 Nopémber

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

6 Nopémber nyaéta poé ka-310 dina sataun (ka-311 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 55 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré / poé pangingeut-ngingeut[édit | édit sumber]

  • Poé Intérnasional Nyegah Eksploitasi Lingkungan dina Perang jeung Konflik Basanjata

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png