6 Nopémber

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

6 Nopémber nyaéta poé ka-310 dina sataun (ka-311 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 55 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

  • 1873 – William J. Hardee, jéndral Amérika (l. 1815)
  • 1908Cut Nyak Dhien, Pahlawan Nasional Indonésia (l. 1848)
  • 1928 – Arnold Rothstein, boss mafia Yahudi Amérika (l. 1882)

Poé peré / poé pangingeut-ngingeut[édit | édit sumber]

  • Poé Intérnasional Nyegah Eksploitasi Lingkungan dina Perang jeung Konflik Basanjata

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png