Afrika Kidul

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Coat of Arms of South Africa.png
Flag of South Africa.svg

Afrika Kidul minangka salasahiji nagara di bagean kidul Buana Afrika. Di sabeulah kulon nagara ieu aya Samudera Atlantik, sedengkeun sabeulah wetanna aya Samudera Hindia. Bates antara dua samudera ieu kawanoh ku ngaran Tanjung Harepan, nu jadi bates pangkidulna daratan nagara ieu.