Ronald Reagan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Ronald Reagan (1981)

Ronald Wilson réagan (February 6, 1911 – June 5, 2004) nya téh Presidén Amérika Serikat (1981-1989).

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg




Nulis.jpg



Citakan:Uncategorized stub