1 Nopémber

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Citakan:NovemberCalendar2019
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

1 Nopémber nyaéta poé ka-305 dina sataun

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Poé ieu dina warta sajarah[édit | édit sumber]

1 Nopémber 2006 (Rebo) édit jujutan awaskeuneun

31 Oktober | Januari | Pébruari | Maret | April | Méi | Juni | Juli | Agustus | Séptémber | Oktober | Nopémber | Désémber


Nuvola apps clock.png