1009

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 970-an 980-an 990-an 1000-an 1010-an 1020-an 1030-an
Taun: 1006 1007 1008 - 1009 - 1010 1011 1012

Taun ka-1009 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png