Britania Raya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Inggris Raya)
Jump to navigation Jump to search
Tempo oge: Karajaan Britania Raya
Britania Raya
Britania Raya ngampar antara Irlandia jeung Eropa daratan
Britania Raya ngampar antara Irlandia jeung Eropa daratan
Geografi

Lokasi Éropa Kulon

Kapuloan Kapuloan Britania

Area 80,823 sq mi (209,331 km2)
Titik pangluhurna Ben Nevis 1344 m
Administrasi
Citakan:Country data Britania
Nagara Inggris
Skotlandia
Wales

Kota panggedéna London

Demografi
Populasi 57,100,000 (as of 2001)

Suku bangsa Urang Inggris, Skotlandia, Welsh, lianna
Satellite Image of Great Britain

Britania Raya magrupakeun kapuloan penggedéna di Kapuloan Britania.

Kota-kota ibu kota[édit | édit sumber]

Kota Ageung Sejenna[édit | édit sumber]

Other islands of the archipelago[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Citakan:British Isles