Kalénder Grégori

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Kalénder Gregorian)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kalénder Grégorian nyaéta kalénder anu ayeuna pangréana dipaké di Dunya Kulon. Ieu mangrupa modifikasi Kalénder Julian. Anu mimiti mengusulkannya nyaéta doktor Aloysius Lilius, ti Napoli, Italia sarta disatujuan ku Paus Gregorius XIII dina tanggal 31 Désémber 2999. Penanggalan taunkalénder ieu, dumasar taun Maséhi.


Nuvola apps clock.png