Portal:Keur lumangsung/Séptémber 2017

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Uhuru Kenyatta 2014 (kénca) jeung Raila Odinga 2009 (katuhu)

Keur lumangsung: Béntrok Nagara Bagéan Rakhine Kalér 2016–17
Nu kiwari pupus: Thomas Meehan James Joseph Dresnok Jerry Lewis‎