Portal:Keur lumangsung/Séptémber 2017

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Keur lumangsung: Béntrok Nagara Bagéan Rakhine Kalér 2016–17
Nu kiwari pupus: Thomas Meehan James Joseph Dresnok Jerry Lewis‎