Irlandia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Irlandia nujul kana:

  • Irlandia Kalér - wewengkon nu mangrupa bagéan tina Britania nu perenahna di kalereun Républik Irlandia
  • Pulo Irlandia - hiji pulo nu sacara pamaréntahan kabagi jadi Irlandia Kaler jeung Républik Irlandia
  • Républik Irlandia - hiji nagara republik di kiduleun Irlandia Kaler