Minggu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Minggu nyaéta poé kahiji dina saminggu, dina basa Arab disebut ogé Ahad nu hartina hiji. Ngaran séjén keur poé ieu nyaéta Aditya, Raditya, Redite atawa Dite ti basa Sangsakerta nu hartina panonpoé. Di Indonésia jeung lolobana nagara, poé Minggu mangrupa poé pakanci. Keur jalma nu agemannana Kristen, poé ieu mangrupa poé keur ibadah.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png