Citakan:Gambar petingan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gambar Petingan[édit sumber]

Camar

Royal Albatross - east of the Tasman Peninsula, Tasmania.jpg

Manuk camar (Diomedea epomophora), hiber salurhureun beungeut cai di wétaneun Bobojong Tasman, Tasmania.

2019[édit sumber]

2020[édit sumber]

2021[édit sumber]

2022[édit sumber]