Citakan:Gambar petingan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gambar Petingan[édit sumber]

Istana Chambord

Chambord Castle Northwest facade.jpg

Istana Chambord ti béh kulon kalér. Diwangun antara taun 1519 - 1547 ku Francois I, tuluy ditambahan sacara tohaga ku Henri II jeung Louis XIV nepi ka katempona siga kiwari. Istana Chambord mangrupakeun conto tina arsitéktur Renaissance, ogé mangrupakeun istana pangedéna di Landeuh Loire, Perancis. Ukuran panjangna 156 m, jangkungna 56 m. Kaasup kana warisan dunia UNESCO ti taun 1981.

2019[édit sumber]

2020[édit sumber]

2021[édit sumber]

2022[édit sumber]