Lompat ke isi

Aamir Khan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Aamir Khan
Aamir Khan
BabarIndia Mumbai, Maharashtra
KabangsaanIndia
PakasabanAktor, Produser, Diréktor
  • Penulis Naskah
Taun aktif1973 - sekarang
PasanganKiran Rao (m. 2005)
Reena Duta (m. 1986; div. 2002)
Anak3

Aamir Khan (Mohammed Aamir Hussain Khan) (Basa Hindi: आमिर ख़ान, Basa Urdu: عامر خان, (gumelar Muhammed Aamir Hussain Khan  14 Maret 1965; umur 59 taun) mangrupikeun aktor, sutradara, sareng produser dina pikeun industri pilem Bollywood.

Filmografi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan