Wikipedia:Usulan pamupusan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takulan:

Kaca ieu ngandung daptar sawalaan ngeunaan pamupusan kaca anu atawa bisa jadi teu kudu dihapus, kontribusina ku cara nyieun subkaca di Wikipedia:Usulan pamupusan. Mun hiji kaca nurutkeun Wikipedia:Pamupusan geuwat pantes dihapus, mangka gantélkeun citakan {{hapus}} tuluy kuncén bakal ngahapusna tanpa prosés pangusulan pamupusan.

Sawatara kaca alihan anu geus tangara moal bisa ditindihan ku cara pangalihan biasa. Di kaca ini pamaké bisa mundur ka kuncén pikeun mindahkeun hiji kaca ka kaca lian anu teu bisa ditindihan. Kuncén bakal ngahapus heula kaca anu ditojo, kakara wéh mindahkeun kaca nu dimaksud.

Tipe kotak input "créate" tak dikenal. Harap gunakan "create", "comment", "search", "search2", atau "fulltext".
Inget tambahkeun {{DUP|<ngaran kaca>}} ka kaca obrolan tina kaca anu diusulkeun pikeun dihapus.

Kuncén: mun artikel anu tas disawalakeun pamupusanna di kaca obrolan artikel ahirna kudu dihapus, sedengkeun eusi obrolanna relevan pikeun diarsipkeun, pindahkeun baé ka subkaca kaca ieu (ulah ditandaan dina pilihan "jieun alihan"). Tuluy daptarkeun dina arsip usulan pamupusan.

Usulan aktif[édit sumber]

Pikeun daptar usulan aktif, ilikan di: Kategori:Usulan pamupusan nu masih disawalakeun
Kategori Usulan pamupusan nu masih disawalakeun teu kapanggih

Purge

Tempo ogé[édit sumber]