Citakan:Hapus

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Documentation icon Dokuméntasi citakan[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Émbaran[édit]

Citakan {{hapus}} ieu dipaké pikeun méré ciri usulan pamupusan geuwat.

Pamakéan[édit]

  • Pamakéan anu disarankeun nyaéta pamakéan anu dikombinasikeun jeung alasanna, conto:
    • Alesan tunggal: {{hapus|U1}}, {{hapus|kpc=U1}} atau {{hapus|ngaco}} atau {{hapus|csd=U1}} — untuk tulisan ngaco (WP:KPC#U1)
    • Bakal ngabijilkeun:
    • Alesan ganda: {{hapus|U10|U4}}, {{hapus|kpc=U10|kpc2=U4}} atawa {{hapus|serangan|ulang|}} atawa {{hapus|csd=U10|csd2=U4}} — pikeun artikel anu eusinsa tarajangan ka subyék anu dijeun teterusan sanggeus dihapus. (WP:KPC#U10, WP:KPC#U4)
    • Bakal ngabijilkeun:
  • Pamakéan jeung paraméter alesan pamupusan gancang lianna. Kodena: {{hapus|alesan pamupusan}}
  • Alias: {{hapus}}, {{delete}}
  • Kategori anu ditambahkeun: Artikel anu kudu dihapus

Paraméter-Paraméter[édit]

Kode Jenis pasualan
{{hapus|ngaco}} Tulisan ngaco
{{hapus|coba}} Uji coba
{{hapus|vandal/hoax}} Vandalisme
{{hapus|ulang}} Jieunan teterusan tina kaca nu geus dihapus
{{hapus|peungpeuk}} Pamaké anu dipeungpeuk atawa dilarang
{{hapus|téknis}} Pamupusan téknis
{{hapus|pundut/panaratas}} Pamundutan nu nyieun kaca
{{hapus|u8}} Kaca anu gumantung kana kaca anu euweuh atawa geus dihapus
{{hapus|resmi}} Tarékah resmi
{{hapus|tarajang/poyok}} Tarajangan atawa popoyokan ka subyék atawa éntitas lian
{{hapus|iklan}} Iklan atawa promosi kokoaran
{{hapus|copyvio}} Palanggaran hak cipta terang-terangan