Wikipedia:Sawala (ajuan)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
 Kawijakan  Téknis Ajuan Basa Nu lian 
Takulan:

Ide anyar sarta ajuan mah disawalakeunna didieu saméméh prung téh:


Usulan kaca Tepas anyar[édit sumber]

Sampurasun baraya sadaya!
Aya usulah ti simkuring pikeun ngarobah kaca Tepas Wikipédia Sunda. Kaca anyarna saheulaanan aya dina kotrétan kaca pamaké kuring nu ieu, mangga baraya sadaya ngedalkeun pamendakna perkawis ieu usulan.--Uchup19 (SAB17)  29 Méi 2019 00.36 (UTC)

Tembusan birokrat abah @Kumincir, para-sysop: @Ilham.nurwansah, @A.R Dipusparaga, @RXerself, @Mssetiadi.
hatur nuhun ka sadaya nu parantos nga-vote, margi tos kaétang samingon ti awal ajuan, mangka ieu usulan dianggap satuju sadaya. Cag!--yusup_ramdani  4 Juni 2019 08.44 (UTC)

Satuju[édit sumber]

Teu satuju[édit sumber]

Kumabaé[édit sumber]

Penghargaan Sukarelawan Wikimedia 2020[édit sumber]

Spanduk Penghargaan Sukarelawan Wikimedia 2020.png

Tahun 2020 telah berlalu, tidak terhitung betapa banyaknya jasa sukarelawan Wikimedia dalam upaya membebaskan pengetahuan bagi khalayak Indonesia khususnya, dan khalayak dunia pada umumnya.

Wikimedia Indonesia berterima kasih kepada para sukarelawan Wikimedia yang telah turut serta berurun daya, waktu, ilmu, dan sebagainya. Karena itu, terlintas di benak kami perlunya penganugerahan penghargaan kepada sukarelawan terbaik. Untuk itu, diadakanlah Penghargaan Sukarelawan Wikimedia 2020 ini.

Sisihkan waktu Anda sejenak untuk memberikan kepada kami rekomendasi siapakah yang menurut Anda layak mendapatkan Penghargaan Sukarelawan Wikimedia 2020 melalui tautan berikut ini: bit.ly/wmid-penghargaansukarelawan2020


Salam, Hillun Vilayl Napis (WMID) (sawala) 20 Januari 2021 08.52 (UTC)