Pamaké:Uchup19

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi



Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Wilujeng Kang Ucup! sadérék parantos janten pinunjul hiji dina ieu sayembara. Kontribusi nu dihasilkeun nyaeta: 109 artikel sampurna & pondok dina tema pangaweruh umum jeung aktif ngokolakeun layananan komunitas. Ku kituna, sadérék kéngéng hadiah 1 unit laptop. Mugia hadiah anu tos dikéngéngkeun tiasa janten motivasi kanggo teras aktif nulis di Wikipédia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 06.32 (UTC)

New editor delivery.png BéntangWiki Pamaké Anyar Nyongcolang
"Pamaké anyar nyongcolang" dilélér ka pamaké anyar anu némbongkeun antusiasme, kaparigelan, jeung kaludeung anu luar biasa jeung pangnyongcolangna dina Wikipedia basa Sunda. Wilujeng kanggo Kang Uchup19, sadérék tos némbongkeun dédikasi sareng kamampuh dina ngokolakeun WBS. Simkuring kataji sareng kayungyun kana tarékah Kang Uchup19. Teras Sumanget, Kang! -- Ilhamkang 12 April 2015

.