User:Uchup19

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Yusup Ramdani
Kontributor di Wikipédia Basa Sunda kalayan jadi Pamilon Wiki Sabanda
Cikaracak ninggang batu, laun-laun jadi legokKaruhun Buhun
Yusup Ramdani

Ngeunaan kuring

Kiwari simkuring keur ngeureuyeuh natahar pasanggiri Wiki Sabanda II.

Keur dikeureuyeuh

Natahar Wiki Sabanda II.

Tepungan kuring