User:Uchup19

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Yusup Ramdani
Panata calagara Wiki Sabanda II
Cikaracak ninggang batu, laun-laun jadi legokKaruhun Buhun
Yusup Ramdani

Ngeunaan kuring

Kiwari simkuring keur ngeureuyeuh natahar pasanggiri Wiki Sabanda II.

Keur dikeureuyeuh

Natahar Wiki Sabanda II.

Tepungan kuring