Buruh migran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Buruh migran nyaéta buruh anu digawe di luareun tempat asalna, boh di jero negeri atawa di luar negeri. Dumasar Konvénsi Internasional Ngeunaan Panangtayungan Sakabéh Hak Buruh Migran jeung Para Anggahota Kulawargana. buruh migran téh nyaéta jalma nu nyieun kagiatan kulianeun di nagara nu lain nagara asalna.