Mikrogenerasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mikrogenerasi téh nyaéta pabangkit listrik sarta panas nu skalana leutik, dijieun ku sorangan jeung masarakat pikeun nyumponan kabutuhan listrik sapopoé.